Mijn blogs

In mijn columns ben ik op zoek naar zaken die mij verrassen of verbazen. Ik stel vragen die ik onderwijl beantwoord krijg. Niet alleen over anderen, de wereld om mij heen maar ook over mezelf. Want eerlijk is eerlijk: een klein beetje bevooroordeeld is iedereen.

De wereld blijft zich maar vernieuwen en veranderingen gaan steeds sneller. Tegen de tijd dat je iets doorhebt, is er alweer een update. Niet zelden compleet anders dan wat we voorheen gewend waren. Het vergt dat we flexibel zijn en blijven reflecteren. Vragen blijven stellen. Want zonder vragen, geen antwoord.

Hi to Life nodigt uit Ja te zeggen tegen jouw leven! Je te inspireren het op jouw manier te doen. Bewuste keuzes te maken. Dat gaat een stuk gemakkelijker als je kennis hebt van de werking van het universum. Immers je bent niet zo maar een pionnetje dat maar wat doet. Je bent onderdeel van een ingenieus systeem.

Het is jouw feestje. Jij mag doen waar jij je gelukkig bij voelt, niemand anders kan dat doen voor jou. Er is maar één persoon op de hele wereld die dat kan. En dat ben jij!


Sta jij in je centrum?

Geplaatst op
Wist je dat jouw energie zich als een cirkel om je heen bevindt? Dat jij in het midden van die cirkel staat? Of in elk geval behoort te staan? Bij een LiefdeKracht opstelling is dit gegeven het uitgangspunt. We kijken…
Lees verder Sta jij in je centrum?