Sta jij in je centrum?

Wist je dat jouw energie zich als een cirkel om je heen bevindt? Dat jij in het midden van die cirkel staat? Of in elk geval behoort te staan? Bij een LiefdeKracht opstelling is dit gegeven het uitgangspunt. We kijken hoe jouw energie is afgesteld en of jij ook echt in het midden van je eigen cirkel staat.

Je kan je voorstellen dat als jij niet in je kern staat, het minder lekker bij je loopt. Vergelijk het maar met een wiel waarbij de kern niet precies in het midden ligt. Het wiel zal veel minder soepel draaien en er is veel meer moeite nodig dan als de kern in het midden ligt. Als jij niet zelf in het centrum van je eigen energie staat, gaat alles ook lastiger, kost het meer moeite om iets gedaan te krijgen.

Alles is opgebouwd uit energie. Net zo goed als je lichaam dat is. Het is verbonden met een energieveld rondom je. Waarbij jij de kern vormt die verbonden is met andere energievelden. Deze energie kan je zelf ook voelen als je er mee oefent. Deze zelfde energie bevat enorm veel informatie over jouw leven en heeft de antwoorden op jouw vragen en uitdagingen. Door me hier op af te stemmen zie ik jouw oplossingen en ervaar je deze zelf ook.

Een individuele opstelling is een hele sterke tool die je in één sessie antwoorden aanreikt waar je meteen mee verder kan en waar je niet vanuit een lang en ingewikkeld traject naar op zoek hoeft. Direct wordt duidelijk wat je te doen staat om verder te komen, uit je impasse te komen of het helpt je op weg met de volgende logische stap.

Ik ben nog steeds elke keer onder de indruk van de eenvoud en de doeltreffendheid van deze methode. Dit kunnen doen voor de ander is zo ontzettend waardevol en geeft heel veel voldoening.

Wil jij ook leren hoe je in het centrum van je eigen energie kan staan? In een LiefdeKracht opstelling gaan we intensief aan de slag met jouw energiesysteem. Tijdens workshops geef ik mini-opstellingen zodat je eraan kan proeven. Lijkt het je wat? Kom een keer vrijblijvend kennis maken of mail naar info@liefdekrachtopstelling.nl

Hartelijke groet,

Contact opnemen

Stuur je bericht of vraag via onderstaand formulier