Image
Top
Menu

Liefdekracht Workshops

Om je te inspireren en op weg te helpen organiseert Liefdekracht regelmatig workshops. Laat je verrassen, ik weet zeker dat je gemotiveerd naar huis gaat.

Tijdens de workshops krijg je op ongedwongen sfeer tools aangereikt. Over hoe je met het leven kunt meebewegen en anderzijds het heft in eigen hand kan nemen. We zijn allemaal geboren met een scala aan potenties en mogelijkheden. Gaandeweg zal je ontdekken wat dit is. Tijdens de workshops leer je nieuwe dingen over jezelf, over anderen en hoe je met het Universum kunt samenwerken.

Mijn doel is je nieuwe informatie aan te reiken waardoor je geïnspireerd wordt om jezelf te ontplooien. Je krijgt nieuwe (of juist hele oude maar waardevolle) kennis aangereikt waarmee je je voordeel kunt doen. Aan de hand talrijke voorbeelden uit de praktijk zijn er enkele opdrachtjes waarmee je thuis verder aan de slag kunt, maar dat hoeft niet. Is er gelegenheid tot stellen van vragen en leer je van ervaringen van anderen. De workshops zijn los van elkaar te boeken.

Wil jij ook bewuster leven en ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Kijk snel naar het aanbod workshops op deze website. De workshops vinden plaats in Rotterdam of op locatie.