Image
Top
Menu

 

Praktische Spiritualiteit

Spirituele kennis is wat mij betreft essentieel om (zeker nu!) gefocust te blijven en vertrouwen en liefde te ervaren. Ik heb er van alles over verzameld zodat je deze kennis als hapklare brokken tot je kunt nemen. Tijdens de online workshop ‘Praktische Spiritualiteit’ leer ik je over je zielenplan, aansluiting vinden met de bron, het ombuigen van energie (energie die eenmaal in de wereld is gaat nooit meer weg, maar je kunt deze wel positief veranderen) channelen, opstellingen, kristallen, Maya-profielen, het levensdoelsysteem en meer.

 

De workshop ‘Praktische Spiritualiteit’ vindt plaats op: 22 april 19.30 – 21.30. Het tarief is € 79,-.

 

 

Lees meer over de online workshop

 

Bij Liefdekrachtcoaching kun je verschillende interessante workshops volgen over bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

Workshop LiefdeKracht

De workshop LiefdeKracht helpt je bij het uitwerken van nieuwe ideeën of als je veranderingen wilt doorvoeren. Wellicht heb je het gevoel dat je stilstaat of ben je succesvol op het ene gebied en zou je dat ook op een ander gebied willen zijn. Tijdens deze workshop krijg je tools aangereikt hoe je je kunt afstemmen op je onbewuste gedeelte in combinaties met praktische tips voor in de praktijk. Met gevolg dat je ideeën gemakkelijker en sneller kunt realiseren.

Veel mensen weten dat er meer is, maar hoe verbind je je hier nu mee? Dat is helemaal niet zo eenvoudig. Het is geen vak op school, terwijl het heel waardevol is. Door jezelf hiermee te verbinden merk je dat je vaker gelukkig bent en beter contact hebt met anderen.

 

Tijdens de workshop leer je hoe je meer uit jezelf kunt halen en hoe je meer in balans komt.

 

 

Lees meer over de workshop Liefdekracht

 

Workshop Kristallen

Kristallen zijn de laatste jaren heel populair geworden. Boeken vol zijn er over geschreven. Niet zo gek want ze zijn niet alleen prachtig om te zien, elke kristal heeft unieke functies. Te gebruiken ter decoratie of om je persoonlijke ontwikkeling te versterken en te versnellen. Kristallen werken zowel op fysiek, psychisch, emotioneel en spiritueel niveau. Het leuke is dat je niet veel meer hoeft de doen dan de juiste steen te vinden en die op juiste manier te gebruiken. Onbewust worden er processen gestart die jou helpen je bewustwording te vergroten, je te ondersteunen bij het zetten van nieuwe stappen en je zelfvertrouwen te vergroten. Kwaaltjes verminderen of worden zelfs opgelost. (edel)Stenen kunnen een ware doorbraak teweegbrengen in een carrière, de gezondheid, de liefde en bijna elk ander aspect van je leven.

 

Tijdens de workshop Kristallen leer je in kleine groepjes meer over de kracht en inzetbaarheid van kristallen.

 

 

Lees meer over de workshop Kristallen

 

Masterclass Channel & Opstelling

Tijdens deze masterclass werk ik samen met Monica Bouwmeester van het Blanco Instituut. Op onze eigen unieke wijze brengen wij je in contact met een immens veld aan informatie en je ‘hogere zelf’. Elke deelnemer doet verspreid over twee dagdelen een channelsessie met Monica en een opstelling met Merel.

Onze channelsessies en opstellingen zijn nergens goed mee te vergelijken. De methodes zijn weliswaar bekend, maar wij hebben deze verder doorontwikkeld omdat het zo veel meer potentie heeft. Je krijgt antwoorden op vragen waar je normaal gesproken niet bij kunt komen. Je wordt bewust van je mogelijkheden en maakt contact met dát wat er altijd al is: de bron die ten alle tijden voor je klaar staat om je te leiden en van je te houden.

 

Tijdens de Masterclass Channel & Opstelling leer je in kleine groepjes meer over de unieke wijze om je in contact te brengen met een immens veld aan informatie en je ‘hogere zelf’.

 

 

Lees meer over de Masterclass Channel & Opstelling