Wil je vooruit en nieuwe wegen inslaan of ben je benieuwd hoe je je   energie kunt ombuigen? Meld je aan voor de workshop Liefdekracht.

In de Liefdekracht workshop leer je:

  • op welke manier je de kracht in jezelf kunt aanboren en inzetten
  • hoe je ervoor kunt zorgen dat je de juiste stappen neemt, zowel privé als in je werk
  • hoe je energie kunt opbouwen en kunt sturen
  • je ontvangt een persoonlijk Aards kompas
  • je leert hoe je je Zielsplan ontrafelt
  • je kunt een Zielsopstelling doen

In de praktijk ervaar ik regelmatig dat een zorgvuldig opgesteld plan niet altijd even goed werkt. Waar ligt dit nu aan en hoe kun je ervoor zorgen dat je de juiste stappen neemt? Het kan ook zijn dat je juist super succesvol bent, maar wilt leren hoe je dit ook op andere vlakken bewust kunt inzetten. Deze workshop is erop gericht je te ondersteunen bij veranderingen en vernieuwingen. Als je merkt dat je klaar bent met bepaalde ervaringen en dat je verlangt naar dingen anders te doen. Maar hoe?

Veel mensen weten dat er meer is, maar hoe verbind je je hier nu mee? Dat is helemaal niet zo eenvoudig. Het is geen vak op school, terwijl het heel waardevol is. Door jezelf hiermee te verbinden merk je dat je vaker gelukkig bent en beter contact hebt met anderen.

Wat gaan we doen in een Liefdekracht workshop?

Tijdens de workshop leg ik uit hoe je in verbinding kunt komen met jouw eigen energieveld, als het ware met de cirkel om je heen. In dit energieveld is al jouw persoonlijk informatie opgeslagen. Over het heden, het verleden maar ook jouw talenten en diepste wensen. Ik leer je hiermee te verbinden zodat er magische, prachtige dingen kunnen ontstaan. Daarnaast is het belangrijk om meer kennis op te bouwen. Zodat je weet hoe je bewuste en onbewuste signalen kunt opvolgen.

Mijn intuïtieve en zakelijke achtergrond zet ik graag in om je hierbij te helpen. Het is handig om een keer te bekijken of je energieveld in balans is. Indien je energieveld niet in balans is, merk je dat het lastiger is om beslissingen te nemen of je koers te bepalen. Je krijgt praktische tips die je ook gebruiken in je werk als stylist, coach of verkoper. Je leert hoe je gemakkelijk contact met anderen kunt maken en klanten snel en kundig kunt adviseren. Ter afsluiting doen we één of meerdere mini-opstellingen.

Meer in balans komen na een workshop

Persoonlijk heeft mij deze kennis veel gebracht: ik voel me meer in balans, krachtiger en liefdevoller. Het voelt alsof ik meer wordt geleid en gesteund. Hoe dat zit leg ik uit tijdens de workshop gevuld met praktische oefeningen en inspirerende ervaringen van anderen. Leerzaam, luchtig en praktisch.

Algemene info

Tarief: deelname is € 175,-
Je ontvangt een factuur per mail. 

Agenda

Geen workshops