Over Merel

De meeste mensen kennen mij als stylist, opleider en auteur. Als eigenaresse van Hi Style leid ik stylisten op, geef ik kleurtrainingen en voorzie ik particulieren en bedrijven van stylingadvies. Inmiddels heb ik zeven boeken uitgegeven en ben ik actief op mijn eigen YouTube kanaal Hi Style Academy

Naast dit bedrijf ben ik sinds jaar en dag bezig met mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Omdat ik zelf intuïtief ben, zocht ik naar manieren om deze meer te inzetten. De kennis die ik op deed heeft zeker bijgedragen aan mijn succes. Vijf jaar geleden was ik bezig met een opstelling voor een collega toen er spontaan een cirkel van licht om mij heen kwam. Tegelijkertijd ontving ik relevante informatie, zowel in beeld als in gedachten. Nooit eerder kreeg ik zulke waardevolle en bruikbare informatie door over de persoon tegenover mij. In één klap was helder wat er precies speelde en wat de oplossing was voor haar vraagstuk.

Deze magische ervaring ben ik verder gaan onderzoeken. Het blijft bijzonder dat je in een relatief korte tijd zulke belangrijke antwoorden en zuivere inzichten krijgt. Inzichten waar je normaal niet bij kunt komen!

Met deze ontwikkelingen ben ik decennia bezig geweest en vertaald naar een unieke methode: de individuele opstelling. Daarmee is mijn ontwikkeling niet klaar. Nog altijd leer ik iedere dag meer. Vooral over de werking van het universum, de werking van energie maar ook natuurkunde hebben mijn interesse. Daarnaast heb ik een passie voor kristallen. Die niet alleen beeldschoon zijn maar ook een krachtige uitwerking hebben. Inmiddels heb ik de ‘Awakening your Ligthbody’ afgerond. Een methode waarmee je je energie verfijnt en het contact met de ziel bekrachtigt.

Het universum heeft zo veel humor en verrassingen. Het staat klaar om je te ondersteunen en je de juiste kant op te sturen zodat je je wensen kan realiseren. Alles is energie en jij bent energie. Hoe meer jij van jezelf weet, hoe gemakkelijker je jouw leven kunt vormgeven op een manier die jij wilt. Het is heel bijzonder om mannen  en vrouwen hierbij te kunnen begeleiden.

Bewust leven en zelfkennis is geen luxe, het is heel waardevol voor zowel jezelf als je omgeving. 

liefdekracht coaching

 

Mijn passie verder gaan ontwikkelen

In mijn praktijk in Rotterdam geef ik sindsdien wekelijks Zielsopstellingen waarmee fantastische resultaten worden geboekt. Voor mij is dat een enorme bevestiging van wat ik te doen heb in mijn leven.

Door vanaf de bron (energie) te werken, kunnen veranderingen en vernieuwingen veel sneller en effectiever verlopen. Iets dat mij als nuchtere Rotterdamse zeer aanspreekt. Dat is ook typerend voor mijn werkwijze. Ik hou ervan om het beestje bij de naam noemen. Te voelen wat er is, het zien en “doorkrijgen” van de oplossing en de antwoorden vertalen naar het leven van alle dag.

Jouw energieveld bevat alle essentiële informatie en doordat ik daarop in kan loggen, wordt direct duidelijk wat er echt speelt. Die kennis geeft jouw hele concrete handvatten om mee aan de slag te gaan.

Met Liefdekrachtcoaching wil ik anderen ook laten ervaren hoe sterk de liefde en de kracht is die jij al in je hebt. Wees welkom in mijn praktijk in Rotterdam!