Zielsopstelling

Wat is precies een Zielsopstelling?

Een Zielsopstelling biedt jou een unieke kans op empowerment. Je wordt je bewust van je mogelijkheden en je kracht. Middels deze unieke methode krijg je snel antwoord op vragen waar je anders niet snel bij kunt komen. Thema’s die al langer spelen, worden snel ontrafelt en opgelost.

Tijdens een Zielsopstelling maak je contact met jouw eigen energieveld gevuld met waardevolle informatie. Dit is een cirkel om je heen waar je voelt wie je werkelijk bent, wie je wilt zijn en wat je wilt doen. Ik begeleid dit proces en help je om informatie uit je eigen “databank” te halen. Wanneer hiermee contact wordt gemaakt, ontvang je antwoorden en duidelijkheid op dingen die belangrijk voor je zijn. En dat is altijd anders dan je vooraf had gedacht. Tegelijkertijd word je weer herinnerd aan je mogelijkheden en verborgen talenten. Deze zuivere informatie kan je helpen om vernieuwingen en veranderingen door te voeren.

Tijdens een Zielsopstelling word je weer optimaal verbonden met de Bron en je Ziel. Tegelijkertijd help ik je je Zielspad weer te vinden. We hebben allemaal een Zielsplan en een Zielspad. Als je dit weet en bewandelt, gaan dingen meer vanzelf. Zal je ervaren dat je op een liefdevolle manier wordt ondersteund en meer levensvreugde en passie voelt.

Het kan zijn dat je energieveld niet in balans is. In dat geval kun je keihard werken en jezelf blijven oppeppen, maar je komt nauwelijks vooruit. En vaak heb je dit zelf niet eens door. Op een relatief eenvoudige wijze kan de balans weer hersteld worden. Hierdoor ervaar je meer harmonie en vertrouwen. Tijdens de opstelling wordt er met een krachtige kristal gewerkt die je mee naar huis kunt nemen. Zo kun je het transformatieproces thuis verder helpen ondersteunen.

Contact met jouw eigen energieveld vol liefde en kracht

Tijdens een Zielsopstelling word je je bewust van de mogelijkheden die al in jou zitten. Het is een doeltreffende manier die helpt bij het nemen van beslissingen en het doorbreken van patronen. Een sessie van ongeveer 2 tot 3 uur is voldoende om antwoord te krijgen op je vragen en je focus te hervinden. Samen met mij plaats je dat wat je wilt in je energieveld zodat het sneller en gemakkelijker gemanifesteerd kan worden. Inmiddels is bekend dat niets sterker is dan de combinatie van je wilskracht samen met je liefdekracht.

Wat zit jou in weg?
Wellicht spelen er dingen op zakelijk of persoonlijk vlak waar je de vinger niet achter krijgt. Onbewust weet je dat het veel beter kan. Een Zielsopstelling helpt je hiervan bewust te worden. Ook komen er vaak spontaan diepgewortelde wensen bovendrijven. Elke keer weer sta ik versteld van de energie (liefde) die vrijkomt en de doeltreffendheid van deze methode. Daarnaast is het een cadeautje om je oorspronkelijke bronenergie weer te voelen en te verstevigen. Na een sessie voel je je opgeladen, gedragen en geïnspireerd. Je zal niet alleen je weg (her)vinden, je energie gaat letterlijk weer stromen.

Wanneer jij verbonden bent met jouw eigen energieveld, ik noem dat ook wel de bron:

 • zie je nieuwe mogelijkheden en kansen;
 • verlopen contacten veel gemakkelijker;
 • voel je je gesteund;
 • ben je veel creatiever;
 • heb je vertrouwen in een positieve uitkomst
 • ben je optimaal verbonden met jouw Zielsplan.

Liefde maar ook passie kan gedoofd worden nadat je teleurstellingen of nare ervaringen hebt doorstaan. Heel logisch. Als je je vuur of richting verloren bent, kan het lastig zijn om nieuwe dingen op te starten of om knopen door te hakken. Je enthousiasme is verdwenen. Je voelt je moe of passief.

Voor wie?

 • Je wilt een nieuw bedrijf starten, van baan veranderen of een studie gaan volgen
 • Je hebt al langer het gevoel dat je niet verder komt of je wilt een grote verandering bewerkstelligen
 • Je zoekt naar duidelijkheid over de relatie met je partner, kind of een collega
 • Je niet precies weet wat je wilt of je hebt het gevoel dat iets je tegenhoudt
 • Een nieuwe uitdaging ligt op jouw pad en je wilt goed voorbereid van start gaan

Een Zielsopstelling werkt bij iedereen anders. Ik zet de opstelling voor je uit in een fijne en veilige omgeving. Vervolgens gaan we samen op jouw energieveld intunen. Er komt altijd iets uit wat jij nodig hebt. De meeste mensen ervaren een gevoel van rust en vertrouwen. Een gevoel van liefde en “zeker weten”.

Je voelt je wezenlijk anders en dit gevoel neem je mee naar je dagelijkse leven. Veelal worden er binnen een week stappen ondernomen waar lange tijd tegenaan gehikt werd, soms wel jaren. Ik krijg ook vaak terug dat de omgeving anders op je reageert. Persoonlijke contacten met vrienden, familie of op zakelijk gebied verlopen gemakkelijker en liefdevoller.


Merel zit op de vloer tijdens een van haar zielsopstellingen

Ervaring van Guusje

Ik twijfelde of mijn hbo-studie business de beste keuze was voor mij. Tijdens de Liefdekracht opstelling werd duidelijk dat ik 3 dingen leuk vind. Heel gek, daar probeer ik al lang achter te komen, maar nu wist ik het ineens zeker: ik wil het commerciële combineren met zorg en coaching. Het hbo blijkt een prima basis te zijn. Nu ga ik onderzoeken of ik een zorgopleiding ernaast kan doen. Deze ervaring heeft mij helderheid en vertrouwen gegeven. Ik voel me meer in balans en besef als ik beter naar mijn gevoel luister, het vanzelf goed komt.


Ervaring van Marjan

Na jarenlang voor een multinational te hebben gewerkt, wilde ik voor mijzelf beginnen. Iets in de richting van mode of kunst. Van alles heb ik onderzocht maar ik kwam er maar niet uit. Het ontbrak mij aan visie en lef. Ik had te weinig vertrouwen om mijn goedbetaalde baan op te zeggen en er echt voor te gaan. Er knaagde iets. Tijdens de opstelling werd duidelijk wat dit was. Samen met Merel heb ik plan gemaakt waarbij ik een duurzame kledinglijn ga importeren. Tijdens mijn reizen voor het werken voor de multinational, heb ik goede contacten gelegd met producenten van duurzame accessoires en kleding. Heerlijk om na zo veel onzekerheid te weten dat ik op de goede weg zit. De ervaring met de stenen vond ik sowieso geweldig! Dank je wel Merel.


Nog even praktisch

De Zielsopstellingen vinden plaats in Rotterdam. De locatie is goed bereikbaar en je kunt gratis parkeren voor de deur.

Een sessie duurt gemiddeld 2 tot 3 uur. Voorafgaand houden we een kennismakingsgesprek zodat je weet wat je kunt verwachten en ik mijzelf goed op jou kan afstemmen. Na de sessie krijg je een evaluatie per mail of per post.

Ben je enthousiast? Wil je meer weten? Heb je nog vragen of wil je direct een individuele opstelling boeken? Neem dan contact op via 010 – 4337334 of stuur een mail naar info@liefdekrachtcoaching.nl 

Heb jij op korte termijn een antwoord nodig op een vraag? Bel me dan voor een afspraak. Ik houd altijd een plekje open voor “urgente” situaties.

De workshops zijn een aanvulling op de opstellingen. Hierbij worden er ook mini-opstellingen gedaan.

Meest gestelde vragen

Wat is het voordeel van een individuele Zielsopstelling t.o.v. een familieopstelling?

Tijdens een familieopstelling ontbreekt er opvolging en een actieplan. Dat vind ik een groot nadeel van opstellingen in groepsverband. Er is vaak te weinig tijd (iedereen wil aan de beurt) en veel spirituele mensen hebben weinig kennis omtrent het opzetten van een nieuw bedrijf, een boek schrijven, wonen in het buitenland en dergelijke. Dit vind ik essentieel. Want tijdens een opstelling komen diep gewortelde wensen naar boven drijven, die ik zou benoemen als je zielsbestemming of levensmissie. Tijdens een Zielsopstelling wordt het contact met je Ziel geopend en geïntensiveerd zodat je helder krijgt wat je het liefste wilt doen. Handen en voeten geven aan je plannen is één van de dingen die ik heel belangrijk vind. Anders blijft het vaak bij een vaag plan.

Het is het belangrijk dat er meteen ook advies en opvolging wordt geïntegreerd. Er is sturing en advies nodig om de nieuwe, veranderde energie in de praktijk voort te zetten. Dat doe ik ook tijdens stylingopleidingen. Ik help cursisten hun weg te vinden en hun plannen concreet te maken. Dit doe ik ook tijdens een opstelling.

Aanmelding workshop Liefdekracht