Image
Top
Menu

Iedereen heeft wel eens behoefte een flink portie power. Als je voor een lastige keuzes staat, knopen wilt doorhakken of als je jezelf verder wilt ontwikkelen. Zodat je je leven meer kunt sturen en tegelijkertijd vaker op het juiste moment op de juiste plek bent.

Liefdekracht

 

Download mijn gratis eBoek

Vul het formulier in en ontvang het Hi to Life eBoek gratis per e-mail.

Liefdekracht

Met het liefdekrachtprogramma breng ik je in contact met je kracht. Met de liefde die je van nature bent. Met de liefde van het universum. Als jij dit voelt, voelen anderen dat ook en zal je gemakkelijk fijne situaties, relaties en plezier aantrekken.

Mijn wens is altijd geweest: praktische behandelingen die snel inzetbaar zijn. Waarbij je in beslissingen neemt die voor jou goed voelen. Zonder te veel te hoeven praten. De reden hiervoor is dat je onbewust veel meer weet dan je verstand je ooit kan vertellen. Door andere wegen te bewandelen kom je in contact met je onbewuste. Inzichten kunnen zo gemakkelijk bij je binnenkomen. Zonder oordeel. Hierdoor zijn de mogelijkheden ook veel groter. Want je mind wil iets al snel afdoen als: nee, dat kan niet. Terwijl het wel kan.

 “Waarom helpt nadenken vaak niet bij het nemen van beslissingen? Ons onbewuste stuurt (met een verwerkingscapaciteit die ongeveer 200.000 keer zo groot is als die van het bewustzijn) ons gedrag, ons denken en onze gevoelens”. Ap Dijksterhuis

Liefdekrachtcoaching brengt informatie over bewustwording op een nieuwe, frisse manier. Niet zweverig maar down-to-earth. Er is zo veel nieuwe informatie die je kunt inzetten zodat je je leven vorm kunt geven zoals jij dat wilt. We leven in een tijd dat er zo veel mogelijkheden zijn dat het ons soms duizelt. Deze wirwar aan opties kunnen soms verlammen. Hoe zorg je er dan voor dat je dingen kiest waar jij gelukkig van wordt? Liefdekracht geeft je handige tools die je net even de juiste richting wijzen. Maar is er ook voor momenten waarop je een paar flinke stappen moet maken.

Wie je ook bent of wat je ook doet, er komt altijd een moment dat je in allerlei zijweggetjes terecht komt en je even moet puzzelen om weer op het juiste pad te komen.

Over Merel van ‘t Wout

Van oorsprong ben ik opleider, modestylist en schrijver. Mijn bedrijf Hi Style loopt goed. Tijdens het adviseren van bedrijven en trainen van vakgenoten, hoe ze zich zo mooi mogelijk kunnen kleden, merkte ik dat ik meer deed dan dat. Ik zet anderen in hun kracht. Het gaat zo veel verder dan het kiezen van een kleurtje of een bepaalde look. Als stylist voel je haarfijn aan wat iemand wil en leg je verborgen verlangens bloot.

Naast mode heb ik een grote interesse in bewustzijn. Als kind wist ik al dat er meer was tussen hemel en aarde. Jarenlang heb ik onderzoek gedaan en kennis verzameld. Soms is het echt even doorbijten. De nieuwe kennis is ingewikkeld en niet iets waar je niet zo maar even instapt. En het aanbod is gigantisch. Zie dan maar eens de beste keuze te maken. Als ik er over praat merk ik dat veel mensen nieuwsgierig zijn. Zich verder willen ontwikkelen maar geen vaag gedoe willen.

Bewust leven en kennis over jezelf is geen luxe, het is noodzakelijk. Hoe meer je van jezelf weet, hoe gemakkelijker je je leven kunt vormgeven op een manier die jij wilt. Met veel plezier vertel ik je hoe je eigen intuïtie je de weg wijst, wat Maya astrologie inhoudt, wat een opstelling (met paarden) je kan brengen en wat een Chakramassage is.

Sinds ik meer kennis heb over bewust leven, kan ik mijn werk beter doen, weet ik beter wat ik wil en krabbel ik sneller op na tegenslagen. Ik leg de verantwoordelijkheid niet bij anderen, maar zoek uit wat ik zelf kan doen. Tegelijkertijd voel ik support van – wat ik noem – “het onzichtbare systeem”. Waarop ik steeds meer durf te vertrouwen en dat me telkens weer de juiste kant opstuurt. Het leven gaat meer vanzelf. Ik merk dat ik niet alles meer hoef te plannen volgens strakke lijstjes.

Het Universum heeft zo veel humor en verrassingen. Het staat klaar om je te ondersteunen en je de juiste kant op te sturen zodat je al je wensen kunt realiseren. Er meer van weten helpt je vaker op het juiste moment, op de juiste plek te zijn.

Daar is niets geks aan. Het zou eerder gek zijn als je deze kennis links laat liggen. De grote der aarden doen er ruimschoots hun voordeel mee. Oprah Winfrey geeft aan dat de facts & figures moeten kloppen, maar dat uiteindelijk haar innervoice haar de juiste beslissingen laat nemen. Dit zie ik steeds meer bij succesvolle mensen. Dat kan ook niet anders: de veranderingen gaan zo rap, je hebt geen tijd meer om je leven alleen door de feiten te laten leiden.

Nieuwsgierig geworden? Vul links het formulier en ontvang het gratis e-boek Leven zoals jij dat wilt. Je bent vrij om dit eBoek te delen met anderen. Ik hoor graag wat je er van vindt.