Liefdekracht

Met het liefdekrachtprogramma breng ik je in contact met je kracht. Met de liefde die je van nature bent. Met de liefde van het universum. Als jij dit voelt, voelen anderen dat ook en zal je gemakkelijk fijne situaties, relaties en plezier aantrekken.

Mijn wens is altijd geweest: praktische behandelingen die snel inzetbaar zijn. Waarbij je beslissingen neemt die voor jou goed voelen. Zonder te veel te hoeven praten. De reden hiervoor is dat je onbewust veel meer weet dan je verstand je ooit kan vertellen. Door andere wegen te bewandelen kom je in contact met je onbewuste. Inzichten kunnen zo gemakkelijk bij je binnenkomen. Zonder oordeel. Hierdoor zijn de mogelijkheden ook veel groter. Want je mind wil iets al snel afdoen als: nee, dat kan niet. Terwijl het wel kan.

 Liefdekrachtcoaching brengt informatie over bewustwording op een nieuwe, frisse manier. Niet zweverig maar down-to-earth. We leven in een tijd dat er zo veel mogelijkheden zijn dat het ons soms duizelt. Deze wirwar aan opties kunnen soms verlammen. Hoe zorg je er dan voor dat je dingen kiest waar jij gelukkig van wordt? Liefdekracht geeft je handige tools die je net even de juiste richting wijzen. Maar is er ook voor momenten waarop je een paar flinke stappen moet maken.

Wie je ook bent of wat je ook doet, er komt altijd een moment dat je in allerlei zijweggetjes terecht komt en je even moet puzzelen om weer op het juiste pad te komen.

HIER MOET ANDERE FOTO KOMEN!

Het Universum heeft zo veel humor en verrassingen. Het staat klaar om je te ondersteunen en je de juiste kant op te sturen zodat je al je wensen kunt realiseren. Er meer van weten helpt je vaker op het juiste moment, op de juiste plek te zijn.

Daar is niets geks aan. Het zou eerder gek zijn als je deze kennis links laat liggen. De grote der aarden doen er ruimschoots hun voordeel mee. Oprah Winfrey geeft aan dat de facts & figures moeten kloppen, maar dat uiteindelijk haar innervoice haar de juiste beslissingen laat nemen. Dit zie ik steeds meer bij succesvolle mensen. Dat kan ook niet anders: de veranderingen gaan zo rap, je hebt geen tijd meer om je leven alleen door de feiten te laten leiden.

Nieuwsgierig geworden? Vul links het formulier en ontvang het gratis e-boek Leven zoals jij dat wilt. Je bent vrij om dit eBoek te delen met anderen. Ik hoor graag wat je er van vindt.