Image
Top
Menu

Workshop New Story Coaching

New Story Coaching

Voor ondernemers

Vrijwel wekelijks krijg ik vragen van collega’s en bekenden: of ik wil meedenken met hun bedrijf, mijn mening wil geven over hun huisstijl, uitleggen hoe ze meer klanten krijgen of ze kan vertellen welke stappen ze moeten nemen om een boek te schrijven en te publiceren. Geboren in een ondernemersgezin vind ik dat alleen maar leuk. Ik denk graag mee en raak op mijn beurt weer geïnspireerd door hun enthousiasme en ideeën. Het komt echter regelmatig voor dat de vragen zich opstapelen en ik nauwelijks meer aan mijn eigen werk toekom. Voor deze groep enthousiaste mensen heb ik de training ‘New Story Coaching’ ontwikkeld. Een 2-daagse training waarbij je in groepsverband leert je wensen om te zetten in realiteit.

Wensen zijn er niet voor niets; ze zijn het voorportaal naar een nieuwe werkelijkheid. Toch weet je niet altijd hoe en wanneer, want het is niet altijd eenvoudig om veranderingen en vernieuwingen door te voeren. Onbewust kunnen er dingen zijn die je tegenhouden, oude overtuigingen en nieuwe ervaringen kunnen zorgen voor blokkades. Ik help je graag bij het opheffen van deze blokkades zodat je met de juiste energie kunt starten aan je nieuwe verhaal.

Mijn leukste opdrachten komen vanzelf op mijn pad en misschien is dat bij jou ook het geval. Tegelijkertijd weet je ook dat je niet achterover moet leunen om te wachten op nieuwe opdrachten. Ook draait het niet alleen om een mooie website of regelmatige posts op sociale media. Waar het echt om gaat is jouw waarde en jouw energie. Als het “klopt” ontstaan dingen vanzelf en zonder moeite.

Onlangs volgende ik de training over ‘abundance’ (overvloed) bij Christie Marie Sheldon, een goeroe op gebied van geld, geluk en energie. Haar training inspireerde mij om mijn eigen ‘story’ eens flink onder de loep te nemen. Ik bracht in kaart wat ik wil en wat niet en ook hoe ik mijn doelen kan bereiken. Door het toepassen van het systeem van Sheldon kreeg ik de ene eyeopener na de andere en realiseerde ik me ‘jeetje, wat houd ik de boel tegen zeg! De kansen liggen voor het oprapen maar ergens in mij zitten (en vooral zaten) de nodige blokkades en negatieve overtuigingen die me ervan weerhielden de juiste stappen te zetten.

Doordat ik vervolgens mijn ‘New Story’ visueel maakte, kreeg ik een duidelijk beeld van mijn doelen en ben ik meer gefocust. Nu laat ik me minder afleiden door alles wat dagelijks op me afkomt en dát ga ik jou ook leren! Samen pluizen we je nieuwe verhaal uit, we maken het visueel met beeld, woorden en emotie. Jouw gevoel is hierbij een belangrijk onderdeel, het is de graadmeter van de energie die je je wensen meegeeft. Of je nu stylist bent of iets heel anders doet, even flink sparren en met een frisse blik kijken naar je doelen en plannen maakt dat je goed voorbereid aan je nieuwe verhaal begint en loslaat wat je niet (meer) dient. Daarnaast leer ik je tijdens de training hoe je je openstelt voor de bron van creatie zodat ideeën makkelijker tot je komen.

Tijdens de workshop doorlopen we deze vijf stappen:

  • Het ontrafelen en visueel maken van jouw ‘New Story’
  • Het ombuigen en neutraliseren van blokkades en negatieve overtuigingen
  • Leren hoe je je verbindt met de bron van creatieve energie
  • Aandacht voor tools die je dagelijks kunt inzetten om jezelf scherp te houden
  • Businessadvies, sparren met mij en de andere deelnemers

Ook nieuwsgierig naar hoe je jouw dromen omzet in concrete plannen? Kom dan ook jouw ‘new story’ schrijven tijdens de 2- daagse training. De workshop ‘New Story Coaching’ vindt plaats op zaterdag 23 maart en 20 april in Rotterdam. Komt het niet uit? Ik geef de workshops ook op locatie. Heb je vriendinnen of collega’s die hun plannen willen omzetten in realiteit? Klik hier voor het contactformulier.

Datum: 23 maart en 20 april
Tarief: deelname is € 359 excl. btw per persoon
Locatie: Studio Hi Style, Prins Hendrikkade 123h in Rotterdam

“Roos en Merel zijn allebei zó bevlogen, willen het mooiste uit je halen. Wat je vraag of doel ook is, hun enthousiasme en andere invalshoek geven je nieuwe ideeën en volop inspiratie.” – Anouk van Bruggen

‘”Roos en Merel zijn echte een sfeermakers, professionele workshopleiders en inspirerend in hun aanpak. Heel verrassend waar je mee geconfronteerd wordt.” – Machella Boot, Zuiver Wit

Geef je hieronder op. Na afloop ontvang je een factuur. 

Aanmelden workshop New Story Coaching