Image
Top
Menu

Kristallen workshop

Kristallen zijn de laatste jaren heel populair geworden. Boeken vol zijn er over geschreven. Niet zo gek want ze zijn niet alleen prachtig om te zien, elke kristal heeft unieke functies.

Kristallen zijn de laatste jaren heel populair geworden. Boeken vol zijn er over geschreven. Niet zo gek want ze zijn niet alleen prachtig om te zien, elke kristal heeft unieke functies. Te gebruiken ter decoratie of om je persoonlijke ontwikkeling te versterken en te versnellen. Kristallen werken zowel op fysiek, psychisch, emotioneel en spiritueel niveau. Het leuke is dat je niet veel meer hoeft de doen dan de juiste steen te vinden en die op juiste manier te gebruiken. Onbewust worden er processen gestart die jou helpen je bewustwording te vergroten, je te ondersteunen bij het zetten van nieuwe stappen en je zelfvertrouwen te vergroten. Kwaaltjes verminderen of worden zelfs opgelost. (edel)Stenen kunnen een ware doorbraak teweegbrengen in een carrière, de gezondheid, de liefde en bijna elk ander aspect van je leven.

Maar hoe kies je nu de juiste steen? Er zijn zo veel soorten met allemaal andere eigenschappen. Tijdens de Kristallen workshop leer je kristallen te kiezen die bij jou passen en zo je persoonlijke ontwikkeling en je welzijn een boost te geven. Je krijgt tips hoe je ze maximaal kunt inzetten, verzorgen en te wijden. Je kunt verschillende kristallen bekijken, voelen en eventueel kopen.

 

 

Datum: zaterdag 3 juli van 11.00 tot 13.30 uur
Tarief: deelname is € 125,- inclusief btw en een kristal naar keuze.
Locatie: Rotterdam. 

Deze workshop is ook op je eigen locatie te boeken.

Geef je hieronder op. Na afloop ontvang je een factuur. 

Aanmelden Workshop Kristallen