Image
Top
Menu

Om opstellingen kracht bij te zetten, werk ik met kristallen. Kristallen bevatten pure energie die ingezet kan worden voor het herstellen en bekrachtigen van lichaam en geest. Elke kristal heeft een unieke, specifieke werking. Door de juiste stenen in je energieveld te plaatsen, wordt dit proces extra versterkt. Rosekwarts kan bijvoorbeeld worden ingezet voor om het gevoel van liefde te versterken. Bergkristal kan weer worden ingezet om de intuïtie te versterken. Vanwege de zuivere en pure trilling kan deze worden gebruikt om de balans in je energieveld te herstellen. Het is heel bijzonder om te zien dat iedere persoon naar één of meerdere stenen wordt toegetrokken.

Kristallengrids worden in diverse patronen gelegd. Er zijn heel veel verschillende manieren om dit te doen. Ik vind ze prachtig. Kijk ter inspiratie maar eens bij Pinterest naar Chrystal Grids.

Tijdens de opstellingen werk ik niet met grids. Wat ik wel doe is jouw cirkel, jouw systeem optimaliseren. Dit verloopt volgens een bepaald patroon. Net zoals alles in de natuur volgens een bepaald patroon groeit en bloeit.