Image
Top
Menu

Iedereen heeft een cirkel om zich heen van energie. Het is een energieveld gevuld met waardevolle informatie, een soort databank. Tijdens de Liefdekracht opstelling maak je hiermee contact. Krijg je toegang tot Informatie waar je normaal gesproken lastig bij kunt komen.

Wat zit er in weg zodat je de volgende stap kunt maken? Dit kan zakelijk zijn of op persoonlijk vlak. Dingen die je wel voelt maar de vinger niet achter kunt krijgen. Met gevolg dat je ze ook niet kunt oplossen of veranderen. Tijdens de Liefdekracht opstelling word je bewust van de mogelijkheden en kunnen er spontaan diepgewortelde wensen komen bovendrijven. Elke keer weer sta ik versteld van de energie (liefde) die vrijkomt en de eenvoudige doch doeltreffendheid van deze methode.

Het helpt bij het nemen van beslissingen en het doorbreken van patronen. Met als gevolg dat het weer gaat stromen je leven of je bedrijf. Sessies van ca. 3 uur zijn voldoende om antwoord te krijgen op je vragen en je focus te hervinden. Samen gaan we op zoek naar wat de beste keuzes zijn voor jou.