Image
Top
Menu

Over Liefdekrachtcoaching

Liefdekachtcoaching biedt een uniek programma voor spirituele empowerment. Ik help je bewust te worden van je mogelijkheden, je kracht en de liefde die in jou zit en van de wereld om je heen.

Iedereen heeft wel eens momenten dat je flink behoefte hebt een flink portie power. Als je voor een lastige keuzes staat, knopen wilt doorhakken of als je het gevoel hebt weinig vooruitgang te boeken. Meer kennis over jezelf en over de spirituele wereld maakt dat je bewuster je leven kunt sturen en tegelijkertijd vaker op het juiste moment op de juiste plek bent.

Het programma van Liefdekrachtcoaching biedt diverse mogelijkheden zodat je bewust wordt van je mogelijkheden en grote helderheid ervaart. Je voelt je gesterkt en voelt je zekerder over wat jij nu werkelijk wilt en wat er bij je past. Jouw energie verandert, waardoor de wereld om je heen verandert en andere mensen en mogelijkheden aantrekt.

Lliefdekrachtcoaching is een programma van 3 complimenterende behandelingen en workshops: cirkelwerk, edelstenensessie en workshops gericht op bewustwording. Niet zweverig maar op een frisse en eigentijds manier.Er is zo veel nieuwe informatie die je kunt inzetten zodat je je leven vorm kunt geven zoals jij dat wilt. We leven in een tijd dat er zo veel mogelijkheden zijn dat het ons soms duizelt. Deze wirwar aan opties kunnen soms verlammen. Hoe zorg je er dan voor dat je dingen kiest waar jij gelukkig van wordt. Handige tools kunnen je dan net even de juiste richting wijzen. Maar er zijn ook momenten dat je een paar flinke stappen moet maken.

Wie je ook bent of wat je ook doet, er komt altijd een moment dat je in allerlei zijweggetjes terecht komt en je weer even moet puzzelen om weer op het juiste pad te komen. Maar het kan net zo goed dat je alles op orde hebt, maar zin om nieuwe dingen te leren en je verder te ontwikkelen. – Merel van ’t Wout 


Lees meer over mij