Image
Top
Menu

Masterclass Channel & Opstelling

Het is vaak anders dan je denkt, dat maakt een opstelling zo krachtig: het filtert informatie die relevant is voor jou. Jij bent ‘in charge’.

Het is vaak anders dan je denkt, dat maakt een opstelling zo krachtig: het filtert informatie die relevant is voor jou. Jij bent ‘in charge’.

 

Wat gaan we doen in een masterclass?

Tijdens deze masterclass werk ik samen met Monica Bouwmeester van het Blanco Instituut. Op onze eigen unieke wijze brengen wij je in contact met een immens veld aan informatie en je ‘hogere zelf’. Elke deelnemer doet verspreid over twee dagdelen een channelsessie met Monica en een opstelling met Merel.

Onze channelsessies en opstellingen zijn nergens goed mee te vergelijken. De methodes zijn weliswaar bekend, maar wij hebben deze verder doorontwikkeld omdat het zo veel meer potentie heeft. Je krijgt antwoorden op vragen waar je normaal gesproken niet bij kunt komen. Je wordt bewust van je mogelijkheden en maakt contact met dát wat er altijd al is: de bron die ten alle tijden voor je klaar staat om je te leiden en van je te houden.

Monica maakt tijdens een channelsessie contact met jouw hogere zelf en je team zoals zij dat noemt. Het “team” bestaat uit een ‘hoger zelf’ en een aantal gespecialiseerde teamleden met allen hun eigen expertise. De informatie die zij doorkrijgt is speciaal voor jou om je verder te helpen en zaken voor jou te verhelderen. Afhankelijk van de gestelde vragen ontvang je de antwoorden die je nodig hebt zodat je vernieuwing, inspiratie én een beetje magie aan het leven toe kan voegen.

Tijdens een opstelling met Merel ontvang je ook antwoorden op je vragen en versterk je tegelijkertijd je verbinding met de bron, je ziel en de aarde. Het fijne van een opstelling is dat dingen die langer spelen of onduidelijk zijn, relatief snel helder worden. Het is vaak anders dan je denkt, dat maakt een opstelling zo krachtig: het filtert informatie die relevant is voor jou. Jij bent ‘in charge’. Je kunt direct vragen stellen en dingen delen. Zo is het echt een wisselwerking tussen de opgestelde en begeleider. Je hoeft niets aan te nemen of uitgebreid te bespreken, jouw gevoelens en gedachten spreken voor zich.

 

 

Tegelijkertijd voel je of je energieveld in balans is. Als dat niet het geval is dan brengen we het in balans. Dit geeft rust, maakt dat je meer gefocust kunt zijn. Deze ervaringen neem je mee in je dagelijkse leven.

Te vaak blijf je een pad bewandelen of hangen in een situatie die niet (meer) bij je past, terwijl er zo veel moois voor je klaarstaat waar je geen weet van hebt. Veelal zoeken we advies buiten onszelf, terwijl je energieveld en je ‘hogere zelf’ de juiste informatie voor je klaar hebben staan. Je moet er alleen wel contact mee maken.

Deze masterclass is heel geschikt als je goed voorbereid vernieuwingen en veranderingen wilt doorvoeren, je bewustzijn wilt verhogen en als kickstart voor ondernemers. Gedurende het traject zijn zowel Monica als Merel beschikbaar voor vragen. Dit kan per mail, sms of telefoon.

Komt een datum niet uit of wil je met een bekende komen? Neem contact met mij op zodat we een extra masterclass kunnen inplannen. Uiteraard kun je ook een channel & opstelling individueel volgen. Mail of neem telefonisch contact op voor meer informatie.

Data: woensdag 16 juni van 19:00 – 22:30. De tweede avond is in overleg.

Jouw investering: € 499,- incl. btw. voor 2 dagdelen.
Kleine groepjes van maximaal vier personen.

Meld je hier aan

 

Aanmelden Masterclass Channel & Opstelling