Image
Top
Menu

LiefdeKracht opstellingen

 

  • Je wilt een nieuw bedrijf starten, van baan veranderen of een studie gaan volgen
  • Je hebt het gevoel dat je niet verder komt of je wilt een grote verandering doorvoeren
  • Je zoekt naar duidelijkheid over een relatie met je partner, vriend of een collega
  • Een nieuwe uitdaging ligt op jouw pad en je wilt goed voorbereid van start gaan

Wat het ook is, iets zit jou in de weg zodat je bepaalde keuzes niet kunt maken. Waarom blijf je vastgeroest in oude gewoontes of durf je de knoop niet gewoon door te hakken? Je kunt er zelf de vinger niet op leggen, maar er is wel ‘iets’ wat jou belemmert of iets wat ervoor zorgt dat je blijft piekeren.

“Wat doet het met je als ik je nu zou vertellen dat je de kracht in je hebt om die keuzes te maken, om die patronen te doorbreken en te voelen wie je werkelijk bent en wat je nu écht wilt?”

LiefdeKracht opstellingen

Door middel van een LiefdeKracht opstelling wil ik je graag begeleiden om in contact te komen met jouw eigen energieveld. In dit energieveld vind je al jouw informatie en kun je zorgen dat je belemmeringen opheft zodat je jouw eigen liefde en kracht (her)ontdekt. Samen gaan we de diepte in en zonder heel zweverig te zijn gaan we voorbij jouw ‘vastgeroeste’ gedachtes. Deze gedachtes en belemmeringen parkeren we even zodat we tot de kern komen en ontdekken wat je nu echt zou willen. Als het ware reset ik jouw energieveld zodat er ruimte is om, door middel van de liefde en de kracht die jij in je hebt, duidelijkheid te krijgen.

Hoe werkt een LiefdeKracht opstelling

De opstelling werkt bij iedereen anders. Ik zet het voor je uit en er komt iets uit wat jij nodig hebt. De meesten ervaren een gevoel van rust en vertrouwen. Een gevoel van liefde en ‘zeker weten’. Je weet wat je werkelijk wilt en moet doen. Je voelt je wezenlijk anders en dit gevoel neem je mee naar je dagelijkse leven. Hierdoor wordt het gemakkelijker om veranderingen en vernieuwingen door te voeren. Uiteraard is het geen tovermiddel. Maar de reacties liegen er niet om. Regelmatig hoor ik dat de omgeving anders reageert. Dit is het resultaat van de energie die bij jou is veranderd.


liefdekracht opstellingen

Kristallen

Tijdens een LiefdeKracht-opstelling worden kristallen ingezet om het proces kracht bij te zetten. Kristallen bevatten pure energie met een positief effect op het lichaam, de mind, het gevoel en energieveld. Elke kristal heeft een unieke, specifieke werking. Er zijn honderden kristallen die allemaal een unieke trilling en werking hebben. Deze verfijnde energie kan een doorbraak op het gebied van carrière, liefde, relatie en algeheel welbevinden bevorderen.

 


Ervaring van Guusje

Ik twijfelde of mijn hbo-studie business de beste keuze was voor mij. Tijdens de LiefdeKracht-opstelling werd duidelijk dat ik 3 dingen leuk vind. Heel gek, daar probeer ik al lang achter te komen, maar nu wist ik het ineens zeker: ik wil het commerciële combineren met zorg en coaching. Het hbo blijkt een prima basis te zijn. Nu ga ik onderzoeken of ik een zorgopleiding ernaast kan doen. Deze ervaring heeft mij helderheid en vertrouwen gegeven. Ik voel me meer in balans en besef als ik beter naar mijn gevoel luister, het vanzelf goed komt.


 

Ervaring van Joyce

Na jarenlang voor een multinational te hebben gewerkt, wilde ik voor mijzelf beginnen. Iets in de richting van mode of kunst. Van alles heb ik onderzocht maar ik kwam er maar niet uit. Het ontbrak mij aan visie en lef. Ik had te weinig vertrouwen om mijn goedbetaalde baan op te zeggen en er echt voor te gaan. Er knaagde iets. Tijdens de opstelling werd duidelijk wat dit was. Samen met Merel heb ik plan gemaakt waarbij ik een duurzame kledinglijn ga importeren. Tijdens mijn reizen voor het werken voor de multinational, heb ik goede contacten gelegd met producenten van duurzame accessoires en kleding. Heerlijk om na zo veel onzekerheid te weten dat ik op de goede weg zit. De ervaring met de stenen vond ik sowieso geweldig! Dank je wel Merel.


Praktische informatie

De LiefdeKracht opstellingen vinden plaats in mijn praktijkruimte in Rotterdam en een sessie duurt gemiddeld tussen de 2,5 en 3 uur.

Het is belangrijk dat jij je openstelt, ontspant en bereidwillig bent. Alleen op die manier kan ik contact maken met jouw energieveld zodat we de beste resultaten kunnen boeken. Ik zorg er altijd voor dat ik totaal onbevooroordeeld en met frisse energie een sessie begin. Je kunt je veilig voelen en ontspannen.

Van te voren leg ik je uit hoe ik te werk ga en laat ik je wat edelstenen zien. De kracht van de edelstenen gebruik ik tijdens de opstelling.

Heb je vragen of wil je een opstelling boeken? Klik dan hier.

 

 

Aanmelden Liefdekracht-opstellingen