Image
Top
Menu

Cirkelwerk

Cirkelwerk is een doeltreffende manier voor het verhelderen van dingen die onbewust spelen. Informatie waar je normaal gesproken lastig bij kunt komen. Het helpt je bij het nemen van beslissingen en het doorbreken van patronen. Met gevolg dat energie (weer) gaat stromen.

Cirkelwerk is gebaseerd op systemisch werken. Echter waar systeem- of familieopstellingen in groepsverband worden gedaan, werkt dit 1-op-1. Het individuele aspect maakt het persoonlijker en doelgerichter. Sessies van ca. 2 uur zijn voldoende om antwoord te krijgen op je vragen en je focus te hervinden. Samen gaan we op zoek naar wat de beste keuzes zijn voor jou. Mijn intuïtieve en zakelijke achtergrond zet ik graag in om je te helpen je bedrijf, gezin of wat je ook wenst te laten bloeien.

Wat zit er bij jou de in weg zodat je de volgende stap niet kunt maken? Het kan iets zakelijks zijn of op het persoonlijke vlak. Dingen die je wel voelt, maar de vinger niet achter kunt krijgen. Met gevolg dat je ze ook niet kunt oplossen of veranderen. Tijdens het cirkelwerk word je bewust van de mogelijkheden en kunnen er spontaan diepgewortelde wensen komen bovendrijven. Elke keer weer sta ik versteld van de energie en liefde die vrijkomt. De methode is eenvoudig en toch zo doeltreffend.

Iedereen heeft een cirkel van energie om zich heen. Deze cirkel wordt the Akashic field genoemd, waar ik nog geen goed Nederlands woord voor gevonden heb. Het is een veld met waardevolle informatie. een soort databank. Deze bevat niet alleen actuele informatie over het je leven dat je nu leeft, maar ook dat van vorige levens en je intenties voor de toekomst. Mooie fijne dingen, je talenten maar ook verdriet, angsten en zelfs blokkades die je tegenhouden om te doen wat je werkelijk wilt. Dit veld correspondeert met jouw DNA. In je DNA zit de blauwdruk van jou besloten. Daar kunnen we niet zo goed bij komen. Als je stapt in jouw cirkel is dat wel mogelijk, echter onder goede begeleiding.

Door ‘in te loggen’ op jouw cirkel is het mogelijk waardevolle informatie aan het licht te brengen. Dingen die je nog niet over jezelf niet, komen bovendrijven. Je ondervindt dat er een reden is dat je iets doet of juist niet doet. Als je hier bewust van bent wordt het meteen luchtiger. “Oh is dat het”. “Nu begrijp ik het” of “Nu weet ik beter wat ik kan doen”.

Daarnaast laat ik je voelen of je systeem, jouw cirkel, in balans is. Perfectie hoeft niet, maar een systeem dat in balans is, voelt fijn aan. Niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen. Met gevolg dat anderen graag bij je zijn. Contact meer vanzelf gaat. Tijdens het cirkelwerk help ik je je systeem weer in balans te brengen, met een energie die je van nature hebt.

Zoals je misschien weet blijft energie die eenmaal de wereld in is gebracht bestaan. Het verdwijnt niet. Op plaatsen waar in het verleden verdrietige dingen zijn gebeurd, kan dit voelbaar zijn. Energie ombuigen is niet zo ingewikkeld. Je gehechtheid hieraan of je gedachten veranderen wel. We zijn wat we geloven. Hoe meer je er zelf in gelooft hoe krachtiger het effect.

Denk niet alleen aan negatieve dingen of lastige situaties. We gaan vooral ook op zoek naar positieve informatie (is er volop en altijd), die je kunt inzetten om dát te doen wat jij wilt. Het Cirkelwerk sluit goed aan op één van de workshops of als je het gevoel hebt flinke stappen te willen maken.

Tarief op aanvraag.

 

 

Ervaring van Guusje

Ik twijfelde of mijn hbo-studie business de beste keuze was voor mij. Tijdens het cirkelwerk werd duidelijk dat ik 3 dingen leuk vind. Heel gek, daar probeer ik al lang achter te komen, maar nu wist ik het ineens zeker: ik wil het commerciële combineren met zorg en coaching. Het hbo blijkt een prima basis te zijn. Nu ga ik onderzoeken of ik een zorgopleiding ernaast kan doen. Cirkelwerk heeft me helderheid en vertrouwen gegeven. Ik voel me meer in balans en besef als ik beter naar mijn gevoel luister, het vanzelf goed komt.

 

 

Aanmelden Cirkelwerk