Online workshop ‘Praktische Spiritualiteit’

Datum | Tijd
6 september 2022 | 19:30 - 21:30

Tijdens deze workshop leer je hoe je met het Universum kunt samenwerken. Als je jezelf optimaal met de bron en je ‘hogere zelf’ verbindt, ben je vaker op het juiste moment op de juiste plek. Ik geloof in moeiteloosheid: dat dingen (meer) vanzelf mogen gaan. Doorgaans is het heel prettig als je meegaat met de stroom van het leven en doet waarvoor je gekomen bent. Uiteraard beschik je over een ‘Vrije wil’ en mag jij het op jouw manier doen. Anderzijds ben je met een bepaald plan gekomen: je Zielsplan. Als je deze kunt ontcijferen zal je meer geluk ervaren en weet welke stappen voor jou de beste zijn.
Naast uitleg over de bron, je ziel, hogere zelf, intuïtie en energie, ontvang je een ‘Aards kompas’. Dit kompas wordt speciaal voor jou gemaakt met onder andere je Maya-profiel met je kwaliteiten en valkuilen, uitleg van je naam en andere informatie waarmee jij bewust je pad op deze aardbol kunt vervolgen.

Kortom een ontspannende en handige manier om jezelf verder te ontwikkelen.
Deze workshop wordt elk kwartaal gegeven. Kun je er deze keer niet bijzijn, meld je dan aan voor de volgende keer!

Tarief: deelname is € 79,- inclusief btw en ‘Aards Kompas’
Je ontvangt een factuur per mail. 

Voor nu werk ik met Zoom. Dit is vrij eenvoudig. Als je mee wilt doen, dan moet je eerst de App downloaden op je laptop of Ipad. Je ontvangt een uitnodiging per mail met een link en een inlogcode. Als je het eenmaal hebt geprobeerd, zul je merken hoe eenvoudig het is.

Reserveringen/Boekingen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze workshop